ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΠΑΙΔΕΙΑ 2015»

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ                                                                                               

τ. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας                                                                                                   

Αθήνα, 02/06/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΠΑΙΔΕΙΑ 2015»

 

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας  «ΠΑΙΔΕΙΑ 2015» διοργανώνει την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ  της Καρδίτσας εκδήλωση που αφορά το Νομοσχέδιο  Μπαλτά – Κουράκη  για την εκπαίδευση.

Η  Επιτροπή Πρωτοβουλίας «ΠΑΙΔΕΙΑ 2015» αποβλέπει στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των πολιτών για τις επιπτώσεις των Νομοσχεδίων Μπαλτά – Κουράκη στην εκπαίδευση της χώρας.

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας «ΠΑΙΔΕΙΑ 2015» αποτελείται από λειτουργούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης: Γιάννης Αντωνίου, Θάνος Βερέμης, Μάκης Γρυσπολάκης, Αποστόλης Δημητρόπουλος, Λεωνίδας Καστανάς, Σωκράτης Κάτσικας, Βάσω  Κιντή, Μαρία Λεκάκου, Νιόβη Παυλίδου, Μιχάλης Σταθόπουλος, Νίκος Σταυρακάκης, Γιώργος Χαραλαμπίδης.

Στην ανοιχτή εκδήλωση της Καρδίτσας ομιλητές θα είναι για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο κ. Γιάννης Αντωνίου, Δ/ντής του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Αθήνας και για την Τριτοβάθμια ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Θάνος Βερέμης. Τη συζήτηση θα διευθύνει ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας κος Σπ. Ταλιαδούρος. Μετά τις εισηγήσεις των βασικών ομιλητών θα επακολουθήσει συζήτηση με υποβολή ερωτήσεων και τοποθετήσεις των παρισταμένων ώστε να συζητηθούν αναλυτικά οι επιπτώσεις των προτεινόμενων Νομοσχεδίων στη νέα γενιά και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Advertisements