ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ

τ. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας

  Αθήνα, 27.08.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΠ. ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 Ο κ. Σπ. Ταλιαδούρος π. Υφυπουργός Παιδείας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του έτους 2014-2015 θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που πέτυχαν τους στόχους τους και μας έκαναν υπερήφανους.

Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει ότι η επίτευξη των στόχων κατακτάται με όραμα, συνέπεια, δέσμευση και σκληρή δουλειά. Εύχομαι σε όλες και όλους επιτυχίες στις υποχρεώσεις και τις προκλήσεις που θα υπάρξουν. Η κοινωνία και η οικονομία μας σήμερα έχει ανάγκη το νέο, επιστημονικό  δυναμικό της για να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια και δυσκολίες αντιμετωπίζει. Έχει ανάγκη από νέες ιδέες, απόψεις και δημιουργικότητα για να ξεπεράσει τις παθογένειες του σήμερα.

Σε όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο τμήμα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, θα ήθελα να τους πω ότι δεν πρέπει να πτοούνται και να τους θυμίσω ότι: «ο επιμένων νικά».

Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς και τους δασκάλους των επιτυχόντων γιατί αυτοί αποτελούν τους βασικούς συντελεστές και αρωγούς ενός τέτοιου αποτελέσματος.

Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία.»

Advertisements