Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ

τ. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας   

Καρδίτσα,18/12/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Ν.Δ.

ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

 

Ο τ. Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος, ενόψει των εκλογών της Κυριακής για ανάδειξη νέου αρχηγού στη Ν.Δ., με δήλωση του επεσήμανε ότι: «Η εκλογή την Κυριακή νέας ηγεσίας στη Ν.Δ., έχει καθοριστική σημασία για το μέλλον της  Ελλάδας».

Ειδικότερα η δήλωση του κ. Σπ. Ταλιαδούρου έχει ως εξής: «Η εκλογή νέας ηγεσίας στη ΝΔ θα έχει καθοριστική σημασία, όχι μόνο για τη Ν.Δ., αλλά και για την Ελλάδα. Και τούτο γιατί η πατρίδα μας χρειάζεται ένα νέο πολιτικό, οικονομικό και αξιακό όραμα, ώστε η χώρα να αλλάξει πορεία. Η νέα ηγεσία οφείλει:

Πρώτον, να οργανώσει ένα ριζικό πολιτικό ανασχηματισμό στην παράταξη μας για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα νέα δεδομένα.

Δεύτερον, να οργανώσει  ένα πολιτικό και ιδεολογικό γόνιμο διάλογο με τους πολίτες για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Τρίτον, να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για την αναπτυξιακή πορεία που πρέπει να χαράξουμε και να ακολουθήσουμε. Να εκφράσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις για μια ριζοσπαστική φιλελεύθερη αναγέννηση επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα δημιουργήσει μια ελεύθερη οικονομία με κεντρικό πυλώνα την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις με βάση όρους υγιούς ανταγωνισμού, θα προωθήσει τις μειώσεις των κρατικών δαπανών, πράγμα που θα επιφέρει μείωση φορολογίας και θα βοηθήσει  τους νέους να συμμετάσχουν σε ευκαιρίες ανάπτυξης.

Τέταρτον, να κατατεθούν προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενούς αγροτικού τομέα με καινοτόμες κατευθύνσεις.

Έτσι μόνο θα τεθούν οι βάσεις για μια νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας, χτίζοντας μια Νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της Ευρώπης, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της ανοικτής κοινωνίας και οικονομίας.

Η πατρίδα μας χρειάζεται αυτό το νέο όραμα. Το έργο  συνεπώς που θα κληθεί να αναλάβει η νέα ηγεσία της Ν.Δ. είναι τεράστιο. Την προσπάθεια της θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας».

Advertisements