Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ

τ. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας   

Καρδίτσα, 08/01/2016

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

Ο τ. Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος ενόψει της τελικής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Ν.Δ. προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Αύριο ολοκληρώνεται η πολύμηνη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια οργανωτική ανασύνταξη της παράταξής μας που θα την οδηγήσει σε νέα πορεία.

Η Νέα Δημοκρατία με την ανάδειξη του νέου Αρχηγού της, θα μπορέσει να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και με τη στήριξη και τη συνεργασία των πολιτών να ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας, πρώτα ως ισχυρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και στη συνέχεια ως αποφασιστική και δημιουργική Κυβέρνηση.

Η πατρίδα μας έχει ανάγκη σήμερα από μια άλλη πορεία. Ο τόπος μας χρειάζεται  Κυβέρνηση υπεύθυνη χωρίς λαϊκισμό, χωρίς ανέφικτες υποσχέσεις, χωρίς διχαστικά μηνύματα. Χρειάζεται κυβέρνηση που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη στηρίζοντας την ελεύθερη οικονομία ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις, μειώνοντας το κράτος και τις δαπάνες του και συνακόλουθα την φορολογία των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Για τους λόγους αυτούς η εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία είναι σημαντική και καθοριστική για την παράταξή μας και την πατρίδα μας. Όλοι μαζί θα πορευτούμε ενωμένα για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Νέα Δημοκρατία. Αυτό έχει ανάγκη η χώρα μας.»

Advertisements