Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ

τ. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας  

Καρδίτσα,11/01/2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ  ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

Η εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει μια νέα σελίδα για την παράταξή μας, αλλά και για την Ελλάδα.

Η ΝΔ χρειάζεται από αύριο μια οργανωτική ανασύνταξη με βάση την ενότητα και την συνεργασία όλων, ώστε να ανανεώσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Η πατρίδα μας χρειάζεται μια σύγχρονη ΝΔ που θα την οδηγήσει σε ανάπτυξη στηρίζοντας κυρίως την ελεύθερη οικονομία, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας ένα νέο κράτος με κοινωνική ευαισθησία, αλλά και δημοσιονομική πειθαρχία που θα οδηγήσει  σε μειώσεις στη φορολογία των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Η νέα ηγεσία οφείλει κυρίως:

Πρώτον, να οργανώσει ένα ριζικό πολιτικό ανασχηματισμό στην παράταξή μας για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα νέα δεδομένα.

Δεύτερον, να οργανώσει ένα πολιτικό και ιδεολογικό γόνιμο διάλογο με τους πολίτες για την Ελλάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Τρίτον, να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για την αναπτυξιακή πορεία που πρέπει να χαράξουμε και να ακολουθήσουμε. Να εκφράσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις για μια ριζοσπαστική φιλελεύθερη αναγέννηση.

Τέταρτον, να κατατεθούν προτάσεις για τη στήριξη του πρωτογενούς αγροτικού τομέα με καινοτόμες κατευθύνσεις.

Έτσι μόνο θα τεθούν οι βάσεις για μια νέα αναπτυξιακή πορεία της χώρας, χτίζοντας μια Νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της Ευρώπης, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της ανοικτής κοινωνίας και οικονομίας χωρίς λαϊκισμό και διχαστικά μηνύματα, ώστε να εκπέμψουμε προς την κοινωνία ένα μήνυμα ανανέωσης, εκσυγχρονισμού και αξιοκρατίας.

Η πατρίδα μας χρειάζεται αυτό το νέο όραμα. Το έργο συνεπώς που θα κληθεί να αναλάβει η νέα ηγεσία της ΝΔ είναι τεράστιο. Την προσπάθεια της θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας».

Advertisements