ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ π. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ
π. Υφυπουργός Παιδείας
π. Βουλευτής Ν. Καρδίτσας

Αθήνα, 30.12.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ π. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

κ. ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

«Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια νέα χρονιά ανατέλλει με ελπίδες και ευχές για μια καλύτερη πορεία της πατρίδας μας.

Δυστυχώς, και το 2016 που φεύγει, η οικονομική κρίση συνεχίστηκε και σε πολλές εκφάνσεις της επιδεινώθηκε. Το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών συρρικνώνεται διαρκώς. Η ανεργία αυξάνεται. Η υπερφορολόγηση των πολιτών και των επιχειρήσεων έσπασε όλα τα ρεκόρ των τελευταίων 50 ετών. Οι επενδύσεις έχουν παγώσει.

Χρειαζόμαστε άμεσα ένα άλλο μίγμα οικονομικής αποτελεσματικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρειαζόμαστε υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και αλλαγές στη δημοσιονομική πολιτική με σταδιακή μείωση της φορολόγησης, προσέλκυση επενδύσεων, ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Μόνο έτσι δεν θα χαθούν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών και θα υπάρξει μέλλον και προοπτική για τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους από βάθη καρδιάς Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα στη νέα γενιά εύχομαι να υπάρξει αλλαγή της οικονομικής πορείας της Ελλάδας, ώστε να έχουν προοπτική για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017!»

Advertisements